شبکه ساگا (Saga) ایردراپ بزرگی را راهاندازی کرده تا توکنهای خود را بین بازیکنان پروژههای مبتنی بر اتریوم، سولانا، کازماس، پالیگان و آوالانچ توزیع کند.
خلاصه خبر
- ایردراپ ساگا برای پروژههای مبتنی بر شبکههای مختلف از جمله شبکه اتریوم، سولانا، کازماس، پالیگان و آوالانچ انجام میشود.
- پروژههای خارج از اکوسیستم ساگا نیز در این ایردراپ مشارکت داده شدهاند اما اکثر پروژهها از زنجیرههای جانبی شبکه ساگا استفاده کردهاند.
به گزارش دیکریپت، کاربرانی که توکنهای SAGA خود را استیک کردهاند؛ واجد شرایط ایردراپ توکن ساگا و NFTهای بیش از ۱۰۰ پروژه و بازی در شبکههای مختلف بلاک چینی میشوند. از بین این بازیها برای مثال میتوان به «Shrapnel» در شبکه آوالانچ اشاره کرد. علاوه بر این بازی سندباکس (Sandbox) و «Wilder World» در شبکه اتریوم هم در ایردراپ ساگا شرکت داده شدهاند. ساگا در اعلامیه خود اعلام کرده است:
ما در ساگا به شدت به همکاری و اتحاد بازیهای وب ۳ افتخار میکنیم. ایردراپ ما با مشارکت پروژههای اکوسیستمهای متنوع از جمله اتریوم، سولانا، کازماس، پالیگان و آوالانچ انجام میشود تا تعهد راسخ ما برای گردهم آوردن جامعه بازیهای وب ۳ را نشان دهد.
پروژههای خارج از اکوسیستم ساگا نیز در این ایردراپ مشارکت داده شدهاند اما اکثر پروژهها از زنجیرههای جانبی شبکه ساگا استفاده کردهاند. ساگا یک شبکه لایه ۱ است که به توسعهدهندگان مختلف اجازه میدهد به جای استقرار پروژههای خود در شبکه اصلی ساگا، زنجیرههای لایه ۱ مخصوص خودشان را راهاندازی کنند.
زنجیرههایی که توسعهدهندگان راهاندازی میکنند، زنجیره جانبی نامیده میشوند و میتوانند از زنجیرههای جانبی دیگر در شبکه ساگا پشتیبانی کنند. این شبکه لایه ۱ تازهکار با کمپینهای توزیع رایگان قبلی خود که منجر به رکوردشکنی ۱۳.۴ میلیارد دلاری استیکشده در بایننس برای کسب پاداش توکن SAGA شد، نام خود را بر سر زبانها انداخت.
شایان ذکر است که هفته گذشته ساگا شبکه اصلی خود را راهاندازی کرد و توکن آن هم در صرافی بزرگ بایننس فهرست شد. کمپین قبلی ساگا باعث شده بود کاربران بایننس ۱۳.۴ میلیارد دلار توکن را در این پلتفرم استیک کنند تا در ایردراپ آن واجدشرایط شوند. این رکورد قابلتوجه باعث شد ساگا در بین ایردراپ بازها به شهرت بسیار زیادی برسد.
نوشته شبکه ساگا از ایردراپ بزرگ خود در بازیهای اتریوم، سولانا، کازماس، پالیگان و آوالانچ رونمایی کرد اولین بار در مجله کریپتوگرام. پدیدار شد.