اگر یک تریدر یا سرمایهگذار هستید، ممکن است بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال خود را به صورت پراکنده در کیف پولها و صرافیهای مختلف ذخیره کرده باشید. پیگیری همه این پلتفرمهای مختلف و به خاطر سپردن اطلاعات ورود و تدابیر امنیتی میتواند دشوار و زمان بر باشد. اینجاست که تراست ولت (Trust Wallet) وارد میشود. با کیف پول Trust Wallet، میتوانید همه داراییهای دیجیتالی مختلف خود را در یک مکان ذخیره کرده و یک نمای کلی از آنها را جلو چشم خود داشته باشید. علاوهبراین میتوانید به راحتی انواع ارزهای دیجیتال و NFTهای خود را با این کیف پول جابهجا (ارسال و دریافت) کنید. علاوهبراین، سطح بالای امنیت کیف پول تراست ولت (Trust Wallet) خیال شما را از امنیت داراییهای دیجیتال خود جمع میکند. آموزش تراست ولت برای هر کسی که میخواهد راهی ساده، ایمن و فول امکانات برای مدیریت داراییهای دیجیتال خود داشته باشد و روشهای درآمدزایی در آن را امتحان کند، بسیار ضروری است.
تراست ولت چیست؟
تراست ولت چگونه کار میکند؟
تراست ولت همچون پلی عمل میکند که تلفن همراه شما را به ارزهای دیجیتالتان در بلاکچینهای مختلف متصل کرده و دسترسی شما به آنها را ممکن میسازد. توجه کنید که این برنامه هیچ یک از اطلاعات شخصی شما را ذخیره نمیکند و دادههای (سوابق فعالیت و اطلاعات اکانت) شما را با هیچ سازمانی به اشتراک نمیگذارد. علاوهبراین، به کمک این کیف پول میتوانید برای دسترسی به برنامههای غیرمتمرکز مختلفی مانند Uniswap PancakeSwap و OpenSea استفاده کنید؛ آنهم بدون نیاز به ثبتنام جداگانه در هر کدام از آنها.
تاریخچه تراست ولت
کیف پول Trust Wallet توسط ویکتور رادچنکو در سال ۲۰۱۷ به عنوان یک کیف پول غیر متمرکز برای ذخیره و ارسال ارزهای دیجیتال ساخته شد. این کیف پول بعدها توسط Binance (بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان) در سال ۲۰۱۸ خریداری شد؛ و حالا از بیش از ۳۳ بلاکچین مختلف پشتیبانی میکند که در مجموع شامل حدود ۲۵۰۰۰۰ دارایی مختلف است.
امنیت کیف پول تراست ولت
کارمزد تراکنش در تراست ولت
سرعت تراکنش در تراست ولت
وقتی از کیف پول Trust Wallet برای ارسال یا دریافت ارز دیجیتال استفاده میکنید، با سرعتهای متفاوتی در تراکنشهای مختلف روبهرو میشوید؛ چون سرعت تراکنش به میزان شلوغی (ازدحام) شبکه در آن لحظه بستگی دارد. اگر افراد زیادی از شبکه استفاده میکنند، ممکن است انجام تراکنش شما بیشتر طول بکشد. علاوهبراین، تعداد و نوع توکنی که در حال انتقال هستید نیز بر این سرعت تاثیرگذار است. به طور مثال در حالی که ممکن است تراکنش بیت کوین یا اتریوم چند دقیقه طول بکشد، تراکنش ریپل (XRP) بین ۳-۵ ثانیه زمان میبرد. به طور کلی، سرعت انجام یک تراکنش هیچ ربطی به کیف پولی که از آن استفاده میکنید ندارد.
قابلیت بین پلتفرمی تراست ولت
یکی از نقاط قوت کیف پول Trust Wallet، سازگاری بین پلتفرمی آن است که به کاربران اجازه میدهد به داراییهای دیجیتال خود در سیستم عاملهای مختلف دسترسی داشته باشند. هر تریدری استایل مخصوص به خود را دارد، بعضیها مایلند با لپتاپ خودکار کنند، بعضیها با تبلتشان و برخی دیگر هم با گوشی موبایل، شاید هم هر سه باهم، هیچ تفاوتی ندارد؛ چون دسترسی به این کیف پول از تمام این پلتفرمها ممکن است.
نصب تراست ولت برای ویندوز
تراست ولت برای اندروید
نصب تراست ولت روی گوشی یا تبلت اندرویدی یک فرآیند ساده است که از طریق فروشگاه Google Play قابل انجام است. برای شروع، برنامه فروشگاه Google Play را در دستگاه خود باز کنید و “Trust Wallet” را جستجو کنید.
تراست ولت برای IOS
مزایا و معایب تراست ولت
Trust Wallet یک کیف پول قابل اعتماد و کاربرپسند است که طیف وسیعی از ویژگیها را برای ذخیره و مدیریت ارزهای دیجیتال به شما ارائه میدهد. با این حال، محدودیتهایی هم دارد، مانند عدم پشتیبانی پولهای سنتی (فیات) مانند دلار و غیره، که ممکن است برای برخی از کاربران اهمیت داشته باشد. برای بررسی دقیقتر مزایا و معایب این کیف پول به موارد زیر توجه کنید.
مزایا
- رابط کاربری آسان: استفاده از این کیف پول و رفتن به بخشهای مختلف آن و انجام اقدامات مختلف، بسیار ساده و واضح است.
- پشتیبانی از طیف وسیعی از ارزها: تراست ولت از ارزهای دیجیتال مختلفی از جمله بیت کوین، اتریوم، بایننس کوین و بسیاری رمز ارز دیگر دیگر پشتیبانی میکند و تقریبا هر ارزی که اسمش را شنیده باشید در آن پیدا میشود. این بدان معناست که میتوانید چندین ارز دیجیتال را در یک مکان ذخیره کنید و آنها را مدیریت کنید.
- امنیت بسیار بالا: این کیف پول فوق امنیتی به هیچ عنوان قابل نفوذ نیست و با آپشنهای فراوانش (مانند رمز ۱۲ عبارتی) خیال هر تریدری را راحت میکند.
- اتصال با DApps: دسترسی به تمام برنامههای غیر متمرکز در شبکههای اتریوم و بایننس توسط این کیف پول فراهم شده است. این قابلیت به شما اجازه میدهد بدون نیاز به استفاده از هیچ پلتفرم دیگری، مستقیم از آنها استفاده کنید.
- قابلیت ترید: Trust Wallet با صرافیهای غیرمتمرکز (DEX) مانند بایننس، PancakeSwap و Uniswap یکپارچه شده است و به شما اجازه میدهد ارزهای دیجیتال را مستقیما از طریق کیف پول خود معامله کنید.
معایب
- عدم پشتیبانی از فیات: خرید و فروش ارزهای دیجیتال در این کیف پول با پول فیات ممکن نیست.
- عدم وجود نسخه اختصاصی برای ویندوز: دسترسی به این کیف پول از طریق ویندوز فقط از طریق اکستنشن ممکن است و به صورت اختصاصی برای ویندوز ارائه نشده.
آموزش عضویت در کیف پول تراست ولت
ثبت نام در Trust Wallet به راحتی آب خوردن است. فقط کافیست مراحل زیر را به ترتیب طی کنید و به دنیایی از امکانات این کیف پول فوقالعاده وارد شوید. ۱- برنامه Trust Wallet را دانلود کنید. ۲- هنگامی که برنامه را دانلود کردید، آن را باز کنید و روی «Create a New Wallet» کلیک کنید.
آموزش خرید و فروش در تراست ولت
خرید و فروش ارزهای دیجیتال راههای زیادی دارد، یکی از این راهها دانلود تراست ولت و استفاده از آن است. در این برنامه میتوانید با داراییهای دیجیتال خود، ارزهای دیگری را نیز خریداری کرده و یا به طور مستقیم با پرداخت پول سنتی (مانند دلار) آنها را بخرید.
آموزش خرید ارز دیجیتال در Trust Wallet
قبل از اینکه آموزش مرحله به مرحله خرید ارزهای مختلف در این کیف پول را شروع کنیم، نکات بسیار مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید. این نکات به شرح زیر هستند:
- این برنامه به صورت مستقل هیچ ارزی را نمیفروشد، بلکه شما را به یکی از صرافیهای غیر متمرکز متصل میکند و خودش فقط یک واسطه است.
- حداقل تراکنش مجاز در این برنامه ۵۰ تتر است و حداکثر تراکنش ممکن در آن ۲۰/۰۰۰ تتر است.
- انجام هر تراکنش دارای کارمزد است که توسط شبکه ارائهدهنده ارز مورد نظر دریافت میشود.
- انجام تراکنش در این کیف پول دارای کارمزدی برابر با ۱ درصد کل معامله است. اما نکته جالب اینجاست که اگر در کیف پول خود توکن TWT را داشته باشید، هیچ کارمزدی از شما کسر نمیشود.
- در دسترس بودن ارزها برای خرید، بستگی به لوکیشن و موقعیت مکانی شما دارد. این برنامه به برخی از کشورها (مانند ایران) خدمات ارائه نمیدهد.
۱- مرحله اول؛ ورود به بخش خرید: در صفحه اصلی برنامه، مطابق تصویر زیر روی دکمه Buy کلیک کنید.
آموزش فروش ارز دیجیتال در کیف پول Trust Wallet
در این کیف پول نمیتوانید دلار دریافت کنید؛ بنابراین برای فروش ارزهای خود، باید آنها را به ارز دیگری (ارزی مانند بیت کوین یا اتریوم که در تمام صرافیها قابل معامله است) تبدیل کنید و سپس آن را به یک صرافی معتبر و دلخواه (مانند کریپتوگرام که یک پلتفرم خرید و فروش ارز دیجیتال است) ارسال کنید و پول خود را دریافت کنید. حالا برویم سراغ آموزش بخش Swap و تبدیل کردن پول.
آموزش تبدیل کردن ارزها به یکدیگر در بخش Swap
- From: روبهروی این عبارت نام ولتی را میبینید که قرار است ارز پرداختی از آن انتخاب شود. (شما میتوانید در تراست ولت، بیش از یک ولت را مدیریت کنید)
- Provide: روبهروی این عبارت، تامین کننده ارز دریافتی را مشاهده میکنید.
- Quote: این کادر به شما مقدار تخمینی نسبت ارزش دو ارز معامله خود را میبینید تا درک بهتری از معامله خود داشته باشید.
- Max Slippage: مقداری که در این جا مشخص میشود، توسط تراست ولت تعیین میشود و نشان دهنده میزان لغزش است. این عدد همیشه روی ۳ درصد است تا معامله شما به راحتی انجام شود. در مقادیر کمتر از ۳ درصد ممکن است تراکنش شما برگشت بخورد و معامله به درستی انجام نشود.
نکته: قیمت ارزهای دیجیتال هر لحظه در حال تغییر است و ممکن است در معامله شما، قیمت ارز مورد نظرتان در لحظه انجام تراکنش همان قیمتی نباشد که شما لحظه ورود به معامله شاهدش بودهاید. این اختلاف قیمت اگر بالا باشد ممکن است به ضرر شما تمام شود و برنامهریزیهایتان را خراب کنید. درصد لغزش، در واقع درصد مجاز این تغییر است.
- Network Fee: این عدد مقدار کارمزدی است که خود شبکه (و نه کیف پول) از شما کسر میکند.
۶- پس از بررسی تمام اطلاعات، در صورتی که معامله مورد تایید شماست، روی دکمه آبی رنگ پایین صفحه، یعنی Confirm Swap کلیک کنید. ۷- پس از انجام این کار، یک پنجره برای شما باز میشود که به اطلاعتان میساند تبدیل در حال انجام شدن است. کار شما در این مرحله تمام میشود. میتوانید روی دکمه OK کلیک کنید و منتظر بمانید تا ارز جدید به کیف پول شما واریز شود.
نحوه شخصیسازی کیف پول
برای مدیریت بهتر ارزهای دیجیتال در کیف پول خود، بهتر است فضای آن را کمی شخصیسازی کنید تا مطابق نیازهای شخصی شما باشد؛ بهاینترتیب میتوانید ارزهایی را که برای شما اهمیت بیشتری دارند، راحتتر پیگیری کنید.
۱- اضافه کردن ارزهای محبوب به لیست و حذف برخی دیگر
علاوهبر داراییهایتان در تراست ولت، ممکن است در صرافیها و پلتفرمهای دیگری نیز مشغول معامله و ترید باشید و در آنجا نیز ارزهایی را داشته باشید. قطعا شما نیاز دارید که تمام این ارزها را همیشه دنبال کنید تا سرمایه خود را بهتر مدیریت کنید. کیف پول Trust Wallet به شما اجازه میدهد تا هر ارزی که مایل هستید را به لیست پیگیری خود اضافه کنید و قیمت آنها را در یک مکان بررسی کنید. همچنین میتوانید با کلیک روی آنها به سرعت برای ارسال، دریافت یا معامله آنها اقدام کنید؛ پس مراحل ساده زیر را دنبال کنید و ارزهای محبوبتان را به لیست خود اضافه کنید. ۱-۱ – روی گزینه Add Tokens در قسمت ولت کلیک کنید.
۲- تنظیم هشدار قیمت
یکی دیگر از سفارشیسازیهای کاربردی در این کیف پول، فعال کردن هشدار ارزهای محبوب است. برای این کار مراحل زیر را طی کنید. ۲ – ۱ – به تنظیمات بروید و روی گزینه Price Alert کلیک کنید.
آموزش دریافت ارز دیجیتال در Trust Wallet
آموزش ارسال ارز از تراست ولت به کیف پولهای دیگر
آموزش تغییر یا انتخاب رمز عبور در تراست ولت
اگر به هر دلیلی مایل به تغییر رمز عبور خود بودید، باید به بخش تنظیمات این برنامه بروید و رمز خود را تغییر دهید. گاهی هم ممکن است تراست ولت شما اصلا هیچ رمزی نداشته باشد و برای اولین بار قصد تعیین رمز داشته باشید، در هر صورت باید مراحل زیر را طی کنید تا به هدف خود برسید. ۱- در صفحه اصلی برنامه، روی دکمه Setting (آیکون چرخ دنده) کلیک کنید.
آموزش تهیه نسخه پشتیبان و بکاپ گرفتن در Trust Wallet
اگر از کیف پول Trust Wallet استفاده میکنید، گرفتن بکاپ و نسخه پشتیبان یک امر ضروری است؛ چون با این کار میتوانید اطلاعات آن را همیشه در یک نسخه ابری داشته باشید تا در صورت پاک شدن اطلاعات برنامه از روی گوشی شما، همیشه بتوانید آن را بازیابی کنید. دقت کنید که همیشه از دو طریق میتوانید این اطلاعات را بازیابی کنید، یکی استفاده از همان ۱۲ عبارت امنیتی که در ابتدای ورود به برنامه به شما تعلق میگیرد و دیگری استفاده از فضای ابری گوگل درایو خود که در ادامه نحوه استفاده از آن را آموزش میدهیم. ۱- به قسمت تنظیمات برنامه بروید و گزینه Wallets را انتخاب کنید.
آموزش بازیابی کیف پول تراست ولت
اگر یکی از اتفاقهای زیر برای شما رخ داده، باید به فکر بازیابی کیف پول خود باشید:
- برنامه تراست ولت از روی گوشی شما پاک شده و حالا دوباره آن را نصب کردهاید.
- کیف پول شما از داخل برنامه حذف شده است.
- گوشی خود را عوض کردهاید.
تنها چیزی که برای بازیابی کیف پول خود نیاز دارید، ۱۲ عبارتی است که در هنگام ساخت کیف پول دریافت کردهاید. با در اختیار داشتن آن ۱۲ عبارت مراحل زیر را طی کنید. ۱- به بخش تنظیمات برنامه بروید و روی Wallets کلیک کرده و سپس علامت «مثبت +» بالای صفحه را بزنید.
ایمپورت کردن کیف پول متامسک در تراست ولت
MetaMask و Trust Wallet هر دو توسط کاربران اتریوم استفاده میشوند. این دو ابزار به کاربرانی کمک میکند که به دنبال تعامل با برنامههای غیرمتمرکز (DApps)، توکنهای غیرقابل تعویض (NFT) و پروتکلهای مالی غیرمتمرکز (DeFi) هستند. ایمپورت کردن متامسک در تراست ولت به این دلیل بین کاربران محبوب است که کیف پول متامسک فقط یک کیف پول اتریومی است اما تراست ولت از بسیاری از شبکههای دیگر نیز پشتیبانی میکند. بنابراین اگر میخواهید به فراتر از مرزهای متامسک پرواز کنید، مراحل زیر را طی کنید تا به راحتی آن را در تراست ولت خود ایمپورت کنید. ۱- برای شروع به قسمت تنظیمات و سپس به بخش کیف پول تراست ولت بروید و مانند زمانی که میخواستید یک کیف پول را بازیابی کنید، روی آیکون + در بالای تصویر کلیک کنید. در اینجا، بر خلاف حالت قبل که باید روی مولتی-کوین ولت کلیک میکردید، باید روی شبکه اتریوم کلیک کنید.
آموزش استیکینگ (Staking) رمز ارزها در تراست ولت
همه بلاکچینها در یک چیز مشترک هستند؛ و آن چیز «اعتبارسنجی» تراکنشها است. به طور مثال بیت کوین این اعتبارسنجی را طی فرآیندی به نام «ماینینگ» انجام میدهد که همه ما میدانیم به مصرف برق زیادی نیاز دارد (به این کار Proof-of-Work یا «اثبات کار» میگویند). با این حال مکانیسمهای دیگری هم برای اعتبارسنجی تراکنشها در بلاکچین وجود دارد که Proof-of-Stake یکی از آنهاست. POS مکانیسمی است که خود شامل چند روشهای اعتبارسنجی ترکیبی و مختلفی را بکار میگیرد؛ که به مجموعه تمام آنها استیکینگ گفته میشود. کسی که استیکینگ کردن توکنهایش را شروع میکند، تا حدی اختیار تصمیمگیری در شبکه را بدست میآورد؛ یعنی میتواند در اعتبارسنجی شریک شود و در رای دادن به اعتبار تراکنشها مشارکت کند و این کار برایش درآمد دارد. اگر بخواهیم به زبان ساده استیکینگ را توضیح دهیم، باید بگویم شبیه وقتی است که شما مقداری از پولهای خود را در بانک میگذارید (سرمایهگذاری میکنید) و در ازای آن سود دریافت میکنید. دقت کنید که این سودی به خاطر مشارکت به شما تعلق میگیرد و استیکینگ هم همین است. شما مقداری از کوینهای خود را (برای بررسی تراکنشها و حفظ امنیت شبکه) به اشتراک میگذارید و سود دریافت میکنید. حال، برای انجام این کار و بدست آوردن سود حاصل از استیکینگ باید مراحل زیر را انجام دهید. ۱- به بخش دیسکاور برنامه Trust Wallet بروید.
- Available: مقداری از دارایی شما که میتواند در استیکینگ شرکت کند.
- Staked: مقدار ارز سهام شده یا استیک شده
- Minimum Amount: حداقل تعداد توکنی که باید در استیکینگ شرکت دهید.
- APR: میزان سودی سالانهای که از استیکینگ بدست میآوردید.
- Lock Time: مدت زمانی که پس از شروع فرآیند استیکینگ طول میکشد تا دوباره به توکنهای خود دسترسی داشته باشید. این زمان در بلاکچینهای مختلف و برای توکنهای مختلف، متفاوت است.
۵- پس از فشردن Stake به صفحه تعیین تعداد توکن برای استیک منتقل میشود. پس از وارد کردن مقدار مورد نظر خود، دکمه Continue در بالای صفحه را بزنید.
مدیریت NFTها
مرورگر DApp در Trust Wallet
مرورگر DApp بخشی هیجان انگیز از برنامه Trust Wallet است که به شما امکان میدهد به برنامههای غیرمتمرکز (DApps) به طور یکپارچه دسترسی داشته باشید. این قسمت کاملا مانند یک مرورگر وب کاربردی است؛ اما در آن به جای مرور و جستوجوی وبسایتهای معمولی، میتوانید به برنامههای غیر متمرکز دسترسی داشته باشید. با مرورگر Trust DApp به طور اختصاصی فقط برای دستگاههای موبایل طراحی شده است و استفاده از آن آسان است. بنابراین اگر علاقهمند به کاوش در دنیای DApps هستید، Trust DApp Browser به این قسمت بروید تا به طیف گستردهای از برنامههای غیرمتمرکز (از بازیها گرفته تا صرافی یونی سواپ) و جدیدترین اخبار دنیای کریپتو دسترسی داشته باشید. نکته مهم: این بخش با استفاده از یک API به این برنامهها متصل است و زمانی که شما روی هر برنامه کلیک میکند به صفحه اصلی همان برنامه در وبسایت خود آن منتقل میشوید. بنابراین برای آموزش استفاده از هر کدام از این برنامهها باید به سراغ آموزش وبسایت اصلی آنها بروید؛ چون هر کدام با دیگری متفاوت است.
نحوه مشاهده کد هش معامله
ویژگیهای Wallet Connect در کیف پول تراست ولت
WalletConnect یک پروتکل باز است که به کاربران امکان میدهد کیف پولهای ارز دیجیتال خود را به وبسایتهای برنامههای غیر متمرکز متصل کنند. این امکان برای تراست ولت هم وجود دارد. در واقع، با استفاده از این ویژگی کاربران میتوانند بدون افشای اطلاعات شخصی، به صورت ایمن تراکنشها را انجام دهند و هیچ گونه نگرانی بابت امنیت آن نداشته باشند. WalletConnect این کار را از طریق ویژگی Mobile Linking خود انجام میدهد که به DApps اجازه داده با برنامههای کیف پول تلفن همراه تعامل داشته باشند. اگرچه کاربران اندرویدی که از برنامه Trust Wallet استفاده میکنند میتوانند مستقیماً با استفاده از مرورگر DApp درون برنامهای به DApps در تلفن همراه دسترسی داشته باشند، اما این کار در سیستم عامل IOS امکان پذیر نیست؛ و باید از طریق WalletConnect انجام شود.
معرفی توکن تراست ولت یا همان TWT
Trust Wallet Token یا همان TWT، یک توکن کاربردی و بومی در کیف پول Trust Wallet است و در استانداردهای BEP-2 (زنجیره بایننس) و BEP-20 (زنجیره هوشمند بایننس) موجود است. ماژولهای اصلی Trust Wallet منبع باز هستند و برای توسعهدهندگان در دسترس هستند. Trust Wallet با سایر DEXها (صرافیهای غیرمتمرکز) مانند Pancake Swap، Uniswap یا Binance DEX ادغام شده است تا کاربران بتوانند با استفاده از یک رابط واحد، رمز ارزهای گوناگون را خریداری، نگهداری و مبادله کنند. توکنی که این کار را ممکن میکند همین TWT است. در واقع، TWT یک توکن ابزاری است که در این پلتفرم استفاده میشود و کاربران را قادر میسازد تا به خدمات مختلف این پلتفرم (مانند پرداخت هزینه تراکنشها) دسترسی داشته باشند. لازم به ذکر است که این توکن فقط در کیف پول تراست ولت دارای ارزش و اعتبار است و در صرافیها خرید و فروش نمیشود.
نقشه راه کیف پول تراست ولت
هدف اصلی این پروژه تبدیل شدن به کیف پولی است که دسترسی به تمام رمز ارزها را برای کاربران مهیا کرده و استفاده از خدمات دنیای کریپتوکارنسی را برای آنها آسانتر کند. علاوهبراین، تراست ولت قصد دارد تا در آینده، نقش مهمی را در تمامی تبادلاتی که روی بستر بلاکچین فراهم شده بازی کند. به طور مثال خرید و فروش NFTها و استفاده از برنامههای غیرمتمرکز (Dapps).
تراست ولت با چه پروژههایی همکاری داشته است؟
در حال حاضر تراست ولت متعلق به صرافی بایننس است و با صرافیهای غیر متمرکز دیگری مانند: یونی سواپ، پنکیک سواپ و غیره نیز همکاری میکند. علاوهبراین، اکثر پروژهها و برنامههای غیر متمرکز نیز دارای ارتباط است و دسترسی به آنها را نیز فراهم کرده است.
رقبای تراست ولت و تفاوتش با آنها
کیف پولهای ارز دیجیتال در دنیای کریپتو تنوع زیادی دارند که میتوانید از آنها برای ذخیره و مدیریت ارزهای خود استفاده کنید؛ پراستفادهترین آنها در میان کاربران، کوین بیس ولت است. با اینحال کیف پولهای متامسک و تراست ولت هم طرفداران بسیاری را به خود اختصاص دادهاند. به طور کلی میتوان این سه کیف پول را رقبای اصلی یکدیگر دانست؛ که به همین خاطر در جدول زیر آنها را با یکدیگر مقایسه کردهایم.
نام کیف پول | مزایا | معایب |
متامسک |
|
|
تراست ولت |
|
|
کوین بیس ولت |
|
|
علاوهبراین دو مورد، کیف پولهای دیگری نیز هستند که میتوانند رقبای تراست ولت محسوب شوند که در زیر آنها را لیست کردهایم.
- MyEtherWallet
- Exodus
- Trezor Wallet
- Jaxx
- Electrum Wallet
جمعبندی
همانطور که دیدیم Trust Wallet یک کیف پول رمزنگاری شده محبوب است که بستری امن و کاربر پسند را برای ذخیره، مدیریت، خرید و فروش ارزهای دیجیتال مختلف فراهم میکند. علاوهبراینها، چیزی که نام این کیف پول را سر زبانها انداخته است، قابلیت کسب درآمد از آن است که از طریق بخش Stake ممکن میشود. همچنین، این کیف پول پایش را از این هم فراتر میگذارد و با ارائه خدمات مختلفی مانند فراهم کردن دسترسی به اپلیکیشنهای غیر متمرکز، کاربردی بودن خودش را به همه ثابت میکند. کیف پول تراست ولت به عقیده بسیاری از کارشناسان امنترین کیف پول دنیاست و این قضیه باعث شده تا در میان رقبای خود به چشم بیاید و جایگاه خود را تثبیت کند.
لینک کپی شد