در این تحلیل، ۳ ارز از بازار را بررسی خواهیم کرد که شرایط فعلی آنها با توجه به سبک تحلیل تکنیکال مناسب است. ما در واچ لیست هر هفته در “کریپتو.ایکس cryptodotX” به عنوان یک تریدر، فارغ از عناصر بلند مدت به دنبال فرصتهایی کوتاه مدت در بازار هستیم. در این زمان با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه، میتوان ارزهایی را که در کوتاه مدت توانایی سوددهی دارند، بررسی کرده و زیر نظر داشت.
در اصل در واچ لیست ما در تلاشیم تا به ایجاد دیدگاهی جامعتر و آگاهانهتر در معاملات ارزهای دیجیتال کمک کنیم. در ادامه و با بهرهگیری از پلتفرم تریدینگ ویو (TradingView) به نمودار این ارزها رجوع کرده و با تفسیر عوامل تکنیکالی موجود در آنها، این پروژهها را از دیدگاه قیمت بررسی میکنیم.
هر ۳ آلت کوین از این لیست در “کریپتو.ایکس cryptodotX” لیست شده و بازار معاملاتی خود را دارند. ارزهای این واچ لیست در این هفته از سطوح حمایتی برخوردار بوده و جذابیت تحلیلی بالایی دارند. در این تحلیل به شناسایی سطوحی میپردازیم که برای شکار موقعیتهای معاملاتی، مناسب و مستحکم هستند. با ادامهٔ تحلیل با ما همراه باشید.
فهرست عناوین
۱. فانتوم (FTM/USDT)
اولین آلت کوین این هفته، فانتوم است. بنیاد فانتوم که در حال حاضر به عنوان سونیک لبز ری برندینگ کرده، قرار است شبکه اصلی خود را هفته بعد به صورت عمومی راهاندازی کند. تاریخ دقیق راهاندازی این شبکه هنوز مشخص نشده اما فانتوم در تلاش است که با این شبکه جدید مقیاسپذیری و امنیت خود را بهبود بخشیده و سهمش را در بازار دیفای تقویت کند.
از نظر تکنیکال فانتوم حمایت کانال صعودی خود را از دست داده است. با این حال فانتوم در محدوده ۱.۰۵ دلار فشار خرید بسیار خوبی دارد. از طرف دیگر فشار فروش فانتوم در سطح ۱.۳۵ دلار تقویت میشود.
در هر صورت فانتوم برای شروع یه حرکت صعودی جدید اول از همه باید به بالای حمایت کانال خود برسد و تایید کندکه این حمایت به مقاومت جدیدش تبدیل نشده است.
۲. آوالانچ (AVAX/USDT)
آوالانچ در ۱۶ دسامبر (۲۶ آذر) یکی از مهمترین آپدیتهای کل تاریخ خود را انجام میدهد. این آپدیت قرار است توان عملیاتی آوالانچ را با معرفی قابلیتهای جدیدی مثل کارمزدهای پویا تقویت کند.
از نظر تکنیکال آوالانچ هم مثل فانتوم متاسفانه به پایین کانال صعودی خود رسیده و باید هر چه سریعتر خود را به بالای این محدوده برساند. در این صورت AVAX نشان میدهد که حمایت خود را به طور کامل از دست نداده است.
در این صورت میتوان به رشد قیمت آوالانچ تا خط میانی کانال صعودی آن امیدور شد. شایان ذکر است که این هدف قیمتی در بالای محدوده ۵۰ دلار قرار دارد.
۳. فلوکی اینو (FLOKI/USDT)
آخرین ارز واچ لیست این هفته فلوکی اینو است. فلوکی اینو معمولاً طرحهای مختلفی برای افزایش تقاضای خود دارد و اکثر مواقع هم توسعهدهندههای آن طبق نقشه راهش عمل میکند. مثلا طبق این نقشه راه قرار بود که تا مارس ۲۰۲۵ (اسفند) کارت نقدی فلوکی اینو راهاندازی شود. روز گذشته هم توسعهدهندههای این میم کوین اعلام کردند با همکاری مستر کارت محصول مذکور را راهاندازی کردهاند.
علاوه بر این فلوکی اینو با پروژههای مختلف همکاریهای زیادی دارد. یکی از همکاریهای مرسوم آن هم این است که هولدرهای FLOKI در ایردراپ پروژهاهی مختلف واجد شرایط میشوند. یعنی کتربرتم در ازای داشتن توکن فلوکی اینو در ایردراپ یک پروژه دیگر واجد شرایط میشوند. یکی از این ایردراپها اسنپ شات خود را هفته بعد ثبت میکنند و ممکن است تقاضای فلوکی اینو هم به لطف این ایردراپ رشد کند.
در تایم فریم ۴ ساعته به نظر میرسد که قیمت فلوکی اینو در یه کانال افقی در حال رنج زدن است و هنوز حمایت این کانال را از دست نداده است. شایان ذکر است که فلوکی اینو تا به حال ۴ بار به لطف این حمایت رشد کرده است. قاعدتا فشار خرید FLOKI در کف این کانال بیشتر شده و فشار فروش آن در سقف این کانال تقویت میشود. اولین مقاومت محکم فلوکی اینو هم احتمالاً خط میانی این کانال است که اطراف محدوده ۰.۰۰۰۲۴ دلار قرار دارد.
لینک کپی شد