صفحه اصلی > اخبار آلت کوین ها : دلیل افت امروز بازار ارزهای دیجیتال چیست؟ دوشنبه، 6 اسفند

دلیل افت امروز بازار ارزهای دیجیتال چیست؟ دوشنبه، 6 اسفند


بازار ارزهای دیجیتال امروز با کاهش ارزش کل بازار همراه شده و در تاریخ ۲۴ فوریه، با افت ۳ درصدی به حدود ۳.۱ تریلیون دلار رسیده است.


منبع Coin360

چندین عامل مشخص در این کاهش قیمت تأثیرگذار بوده‌اند، از جمله تأثیر ادامه‌دار هک ۱.۴ میلیارد دلاری صرافی Bybit، تمایل سرمایه‌گذاران به کاهش ریسک و خروج سرمایه از محصولات سرمایه‌گذاری کریپتویی و وجود مقاومت‌های قوی که مانع از بهبود سریع بازار شده‌اند.

روند نزولی فعلی بخشی از اصلاحی است که از ۲۱ فوریه آغاز شد، زمانی که صرافی Bybit هدف بزرگ‌ترین سرقت تاریخ کریپتو قرار گرفت و بیش از ۱.۴ میلیارد دلار به صورت اتریوم و توکن‌های مرتبط با آن از این صرافی خارج شد.

در تاریخ ۲۴ فوریه، این کاهش همچنان ادامه یافت و قیمت اتریوم به عنوان پیشتاز کاهش‌های بازار، طی ۲۴ ساعت گذشته ۵ درصد افت کرد و به زیر ۲۷۰۰ دلار رسید. قیمت بیت کوین و سولانا نیز به ترتیب با کاهش ۰.۸ درصدی و ۹ درصدی مواجه شدند. سایر ارزهای بزرگ مانند ریپل، دوج‌کوین و کاردانو نیز به ترتیب ۴.۵، ۶.۳ و ۶ درصد کاهش قیمت داشتند.

فروش گسترده در بازار مشتقات نیز منجر به بسته شدن بسیاری از موقعیت‌های معاملاتی اهرمی شده است. در ۲۴ ساعت گذشته، بیش از ۲۶۸ میلیون دلار از این موقعیت‌ها لیکوئید شده‌اند که از این مقدار، ۴۰.۱۳ میلیون دلار مربوط به موقعیت‌های لانگ اتریوم بوده است. این مقدار بیش از دو برابر لیکوئید شدن موقعیت‌های لانگ بیت کوین بوده که ۲۱.۴ میلیون دلار را شامل می‌شود.


منبع CoinGlass

در مجموع، بیش از ۱۲۶۶۲۰ معامله‌گر در ۲۴ ساعت اخیر لیکوئید شده‌اند و بزرگ‌ترین لیکوئید شدن مربوط به صرافی OKX بوده است که شامل یک معامله اتریوم/تتر به ارزش ۱.۴۱ میلیون دلار می‌شود.

اکثریت این لیکوئید شدن‌ها مربوط به موقعیت‌های لانگ بوده که نشان می‌دهد بازار بیش از حد اهرمی شده و روند صعودی قبلی بسیار خوش‌بینانه بوده است.

با وجود احساسات نزولی فعلی در بازار، پلتفرم معاملاتی اختیار معامله در حوزه ارزهای دیجیتال QCP Capital معتقد است که واکنش بازار در مقایسه با سقوط صرافی FTX در سال ۲۰۲۲ بسیار آرام‌تر بوده است.

این شرکت اعلام کرده است که توانایی Bybit در دریافت سریع وام برای پوشش کمبود نقدینگی در این شرایط بحرانی، نشان‌دهنده انعطاف‌پذیری بخش وام‌دهی و نقدینگی کافی در بازار است. این بخش از سال ۲۰۲۲ بهبود یافته و پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته آمریکا شاهد افزایش چشمگیری بوده است.

روند اصلاحی بازار هم‌زمان با خروج سرمایه از محصولات سرمایه‌گذاری کریپتویی اتفاق افتاده است. در هفته منتهی به ۲۱ فوریه، محصولات سرمایه‌گذاری دیجیتال برای دومین هفته متوالی با خروج سرمایه مواجه شده‌اند. مجموع این خروجی‌ها به ۵۰۸ میلیون دلار رسیده است که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران نهادی در حال کاهش میزان دارایی‌های دیجیتال خود هستند.

بیت کوین بیشترین میزان خروج سرمایه را تجربه کرده و در مجموع ۵۷۱ میلیون دلار از آن خارج شده است. میزان ورودی سرمایه از ابتدای سال ۲۰۲۴ نیز از ۷.۴ میلیارد دلار دو هفته قبل، به ۶.۶ میلیارد دلار کاهش یافته است.


منبع CoinShares

رئیس بخش تحقیقات شرکت CoinShares این روند را به فقدان اطمینان در مورد سیاست‌های تجاری آمریکا، نرخ بهره و تورم نسبت داده است. او گفته است:

سرمایه‌گذاران پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری آمریکا با احتیاط عمل می‌کنند، زیرا هنوز وضعیت تعرفه‌های تجاری، تورم و سیاست‌های پولی مشخص نیست.

بازار همچنان در انتظار انتشار داده‌های مهم اقتصادی در هفته آینده است. شاخص هزینه‌های مصرف شخصی که به عنوان معیار اصلی تورم مدنظر فدرال رزرو محسوب می‌شود، قرار است در تاریخ ۲۸ فوریه منتشر شود. هفته گذشته، تعداد درخواست‌های اولیه بیمه بیکاری به ۲۱۹ هزار رسید که ۴ هزار واحد بالاتر از پیش‌بینی‌ها بود و نشانه‌ای از ضعف در بازار کار محسوب می‌شود.

این شرایط انتظار برای کاهش نرخ بهره در سال ۲۰۲۵ را کاهش داده است. تحلیل داده‌های FedWatch نشان می‌دهد که احتمال ثابت ماندن نرخ بهره در دو جلسه بعدی فدرال رزرو، ۹۷.۵ درصد برای ماه مارس و ۷۳ درصد برای ماه می است.


منبع CME Group

روند نزولی ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال بخشی از اصلاحی است که از ۳۱ ژانویه آغاز شد و در این روند، یک منطقه حمایتی کلیدی به سطح مقاومتی تبدیل شده است.

در حال حاضر، ارزش کل بازار کریپتو زیر منطقه مقاومتی ۳.۲۸ تا ۳.۳۱ تریلیون دلار معامله می‌شود که شامل میانگین متحرک ۵۰ روزه و ۱۰۰ روزه است. شاخص قدرت نسبی در سطح ۴۰ قرار دارد که نشان می‌دهد همچنان فشار فروش در بازار غالب است.

در صورت ادامه فروش گسترده، ارزش کل بازار ممکن است به سطح حمایتی ۳.۰۳ تریلیون دلار سقوط کند. این سطح از ۲۰ نوامبر تاکنون به عنوان یک حمایت کلیدی عمل کرده است. اگر این سطح شکسته شود، احتمال افت بازار تا میانگین متحرک ۲۰۰ روزه در ۲.۷۲ تریلیون دلار وجود دارد.


از سوی دیگر، اگر بازار بتواند سطوح مقاومتی ۳.۲ تریلیون دلاری را بشکند، ممکن است دوباره به محدوده ۳.۳ تریلیون دلار نزدیک شود.

تحلیلگران معتقدند که بازار کریپتو در دوره‌ای از بی‌ثباتی قرار دارد. شاخص ترس و طمع در عدد ۴۰ قرار گرفته که نشان‌دهنده وضعیت خنثی در بازار است.

تحلیلگران بر این باورند که سرمایه‌گذاران در حال ارزیابی دقیق شرایط بازار هستند و این دوره، زمان حساسی برای تصمیم‌گیری‌های استراتژیک است.



منبع

پست های مرتبط

نوسانات شدید بازار کریپتو پس از هک بای‌بیت؛ ۳ آلت‌کوینی که باید سریعاً بفروشید!

زمان مطالعه: 3 دقیقه پس از هک ۱.۴ میلیارد دلاری بای‌بیت (Bybit)،…

۶ اسفند ۱۴۰۳

نزدک به دنبال ETF هدرا هش؛ تأثیر این اقدام بر HBAR چیست؟

زمان مطالعه: 2 دقیقه بر اساس گزارش‌ها، نزدک به‌ طور رسمی فرم…

۶ اسفند ۱۴۰۳

پای نتورک در حال تهدید جایگاه بیت‌کوین و دوج‌کوین! توکن PI صدرنشین بازار می‌شود؟

زمان مطالعه: 2 دقیقه پای نتورک (Pi Network) در تلاش است تا…

۶ اسفند ۱۴۰۳

1403 © تمامی حقوق برای کریپتوگرام محفوظ می باشد.