توسعهدهندگان سولانا تا ۶ روز دیگر مشکل این شبکه را حل خواهند کرد
توسعهدهندگان سولانا اعلام کردند که باگ این شبکه را در ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین) حل خواهند کرد. آنها تاکید کردند که مشکلات فعلی سولانا در ساختار آن به وجود نیامده و فقط ناشی از باگی است که در پیادهسازی پروتکل «QUIC» ایجاد شده است.
خلاصه خبر
- توسعهدهندگان سولانا اعلام کردند که باگ این شبکه را در ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین) حل خواهند کرد.
- آنها تاکید کردند که مشکلات فعلی سولانا در ساختار آن به وجود نیامده است.
به گزارش کوین تلگراف، توسعهدهندگان سولانا در ۱۵ آوریل (۲۷ اسفند) راهکار مورد نیاز برای رفع باگ آن را اجرا میکنند. مرت مامتز (Mert Mumtaz)، مدیرعامل شرکت هلیوس لبز که زیرساختهای بلاک چینی را توسعه میدهد و فقط از شبکه سولانا پشتیبانی میکند، اعلام کرده است:
مشکل فعلی سولانا به خاطر طراحی آن نیست؛ بلکه یک باگ پیادهسازی است. تفاوت قائل شدن بین این دو اهمیت زیادی دارد چون باگهای پیادهسازی معمولاً ساده هستند اما نقصهای طراحی عموماً جدیتر و بنیادیتر هستند.
دادههای موجود نشان میدهند که با وجود کاهش تب و تاب میم کوینهای شبکه سولانا، بیش از ۷۵ درصد از تراکنشهای بدون رای (Non-Vote Transactions) آن در تاریخ ۴ آوریل (۱۶ فروردین) با شکست مواجه شدند. این رقم در حال حاضر به ۶۴.۸ درصد کاهش یافته است.
مامتز تاکید کرد که این مشکل به خاطر نحوه پیادهسازی پروتکل انتقال داده «QUIC» توسط توسعهدهندگان سولانا به وجود آمده است. این پروتکل توسط شرکت گوگل توسعه یافته و روی وضعیت نودها تاثیر میگذارد. با این حال طبق گفتههای مامتز، این مشکل نباید به عنوان یک نقص کلی در طراحی در نظر گرفته شود. او برای توضیح این موضوع از طراحی خودرو به عنوان مثال استفاده کرد و گفت:
تمام خودروها چهار چرخ و یک موتور دارند اما نحوه پیادهسازی آنها فرق میکند. مثل آنچه که در بیامو، مرسدس، تویوتا و تسلا میبینم. اگر فرمان یک بیامو عملکرد خوبی نداشته باشد، نمیگوییم که تمام خودروها معیوب هستند؛ بلکه میگوییم آن مدل خاص خراب است و نیاز به تعمیر دارد. پیادهسازی پروتکل QUIC در سولانا هم همین طور است. مشکل آن باعث نمیشود سولانا یک نقصی داشته باشد. این مشکل فقط نشان میدهد که در نحوه پیادهسازی این بخش از سولانا، باگی وجود دارد.
به عبارتی دیگر، سولانا به جای بازسازی کامل یک مدل یا شبکه کاملاً جدید نیاز به تعویض یک لاستیک دارد. مامتز همچنین نظر ریچارد پاتل (Richard Patel)، محقق سولانا، را به اشتراک گذاشت که معتقد است نحوه پیادهسازی پروتکل فایردانسر (Firedancer) چنین مشکلاتی ندارد. او خاطرنشان کرد که این اصلاح در صورت عدم وجود مشکلات اضافی، در ۱۵ آوریل (۲۷ اسفند) انجام خواهد شد.
شایان ذکر است که قیمت سولانا در حال حاضر در محدوده ۱۷۵ دلار قرار دارد و در ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳ درصد کاهش یافته است.
نوشته توسعهدهندگان سولانا تا ۶ روز دیگر مشکل این شبکه را حل خواهند کرد اولین بار در مجله نوبیتکس. پدیدار شد.