آیا قیمت بیت کوین دوباره کاهش می‌یابد؟


رشد بیت کوین در روزهای قبل بسیاری از معامله‌گران را امیدوار کرد اما به نظر می‌رسد تحلیلگران همچنان نسبت به کاهش قیمت این ارز دیجیتال نگران هستند.

فهرست عناوین

Toggle

خلاصه تحلیل

  • مقاومت ۷۲٬۰۰۰ دلاری اهمیت زیادی برای بیت کوین دارد.
  • علاوه بر این احتمال برداشت سود هولدرهای بلندمدت نشان می‌دهد که قیمت بیت کوین ممکن است دوباره کاهش یابد. 

به گزارش کوین تلگراف، روند صعودی بیت کوین همزمان با افزایش جریان ورود سرمایه ETFهای اسپات آن (ETF) اتفاق افتاده است. شایان ذکر است که جریان ورود سرمایه این صندوق‌ها طی دو روز گذشته از ۱.۳ میلیارد دلار فراتر رفته است. با این حال تحلیلگران همچنان نسبت به کاهش بیت کوین نگران هستند.

۱. تمام هولدرهای بلندمدت بیت کوین در سود هستند

عبور بیت کوین از رکورد تاریخی آن در سال ۲۰۲۱ باعث شده است که تقریباً همه هولدرهای بلندمدت آن (LTH) سود کنند. داده‌هاس وب سایت گلس‌نود (Glassnode) نشان می‌دهد که تنها ۰.۳ درصد از هولدرهای بلندمدت بیت کوین در ۴ ژوئن (۱۵ خرداد) با عبور قیمت این ارز دیجیتال از مرز ۶۸٬۰۰۰ دلار در ضرر بوده‌اند. شایان ذکر است که هولدرهای بلندمدت کسانی هستند که ذخایر خود را بیشتر از ۱۵۵ روز نگه داشته‌اند.

سود و ضرر هولدرهای بلندمدت بیت کوین

این سرمایه‌گذاران عمدتاً کسانی است که بیت کوین را در چرخه صعودی سال ۲۰۲۱ خریداری کردند. گلس‌نود خاطرنشان کرد که تعداد هولدرهای بلندمدتی که در ضرر هستند، خیلی کم است و تا زمانی که BTC بالای محدوده ۶۹٬۰۰۰ دلار باشد، همه آن‌ها در سود باقی خواهند ماند. شایان ذکر است که قیمت بیت کوین در حال حاضر در نزدیکی محدوده ۷۱٬۰۰۰ دلار قرار دارد. این امر نشان می‌دهد که همه LTHها اکنون در سود هستند.

افزایش سوددهی هولدرهای بلندمدت BTC اغلب به عنوان نشانه‌ای از FOMO در نظر گرفته می‌شود؛ زیرا معمولاً قبل یا همزمان با اصلاحات قیمتی آن رخ می‌دهد. در نتیجه این سیگنال آنچین نشان می‌دهد که قیمت بیت کوین ممکن است در روزهای آینده کاهش یابد؛ چراکه هولدرهای مذکور ممکن است سود خود را برداشت کنند.

۲. رشد اوپن اینترسنت بیت کوین

در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۲) اوپن اینترست معاملات فیوچرز بیت کوین به شدت افزایش یافت و به ۳۶.۳۱ میلیارد دلار رسید. با این حال قیمت بیت کوین نتوانست از مقاومت ۷۲٬۰۰۰ دلار عبور کند و در ۲۵ روز ۲۲ درصد کاهش یافت. با رشد بیت کوین در روزهای گذشته هم اوپن اینترنت آن طی ۷ روز ۱۲ درصد رشد کرد و به رکورد ۳۷.۶۱ میلیارد دلار رسید.

در نتیجه تحلیلگران باور دارند که احتمال کاهش قیمت بیت کوین مانند ماه مارس (اسفند) وجود دارد. برخی از معامله‌گران خاطرنشان کرده‌اند که افزایش اوپن اینترست بیت کوین نشان‌دهنده استقراض بیش از حد است.

در نتیجه رشد این شاخص به طور بالقوه می‌تواند نوسانات و احتمال کاهش قیمت بیت کوین را افزایش دهد. علاوه بر این این اتفاق می‌تواند روی احساسات کلی معامله‌گرانی که از شاخص مذکور به عنوان سیگنالی برای تصمیم‌گیری در مورد نگهداری یا فروش دارایی‌های دیجیتال خود استفاده می‌کنند، تاثیر بگذارد.

اوپن اینترست بیت کوین

۳. مقاومت ۷۲٬۰۰۰ دلاری

از نقطه نظر تکنیکال، قیمت BTC در سطح ۷۲٬۰۰۰ دلار با مقاومت محکمی روبه‌رو شده است. توجه داشته باشید که بیت کوین چندین بار تلاش کرد از این مقاومت عبور کند اما هنوز موفق نشده است. هولدرهای BTC برای تایید روند صعودی این ارز دیجیتال باید کندل روزانه آن را در بالای محدوده مذکور ببندند.

نمودار قیمت بیت کوین

در نتیجه اگر بیت کوین نتواند مقاومت ۷۲٬۰۰۰ دلار را بشکند، احتمالاً کاهش می‌یابد و ممکن است دوباره به سطح ۶۸٬۰۰۰ دلار برسد. داده‌های وب سایت کوین‌گلس (CoinGlass) هم نشان نشان می‌دهد که حجم معاملات خرید BTC در بالای سطح ۷۲٬۰۰۰ دلار افزایش می‌یابد. این امر اهمیت مقاومت مذکور را تقویت می‌کند.

نقدینگی بیت کوین



لینک کپی شد



منبع